Mission Adventures är missionsresor för ungdomsgrupper.

Det började 1988 med att en ungdomspastor ringde YWAM i Los Angeles och bad dem om hjälp att anordna en missionsresa för hans ungdomsgrupp. Detta ledde till att YWAM i LA började bjuda in ungdomsgrupper, via deras ledare till att åka ut i mission tillsammans. Tidigare hade de sänt ut ungdomar som kommit var för sig på missionsresor. Varför denna förändring? Jo, för de såg hur hela gruppen, tillsammans med sin ledare, fick en brinnande passion för mission och att dela evangeliet tillsammans!
Detta tänk har med åren spridits och finns nu på över 30 platser runt om i världen. I Sverige har Mission Adventures funnits sedan 2007.Begåvade ungdomar

Ungdomar är begåvade
Ta med dig dina gåvor ut i världen – och se dem växa!

Mission Adventures ger dig:
Full Service: Vi tar hand om alla detaljer som kost, logi, transport och allt annat, så att du kan fokusera på ungdomarna och det som du vill göra. Vi tar hand om det praktiska så tar du hand om dina ungdomar.

Träning: YWAM-medarbetare kommer att träna er i att presentera evangeliet på ett effektivt sätt i många kulturer. Detta är mer än ett läger. Detta är träning för er som vill ut och göra skillnad i mission, internationellt och i Sverige.
Er församling får också vara med och sända ut er.

Tillväxt: Det är inte mycket annat som kan få dina ungdomar att växa som en korttidsmissionsresa, som t.ex. Mission Adventures. När de hör Guds ord och följer det, sträcker de sig långt utanför deras naturliga gränser och komfortzoner. Det är sådant man växer av!

Rapport från Widnes 2012
Våra kontakter i den Anglikanska kyrkan tog hand om oss och utmanade oss att verkligen be för och göra skillnad i lilla Widnes, och genom drömmar och andra saker så verkar det verkligen som om vi gjorde det! Vi behöver alla Guds kärlek och den fick vi sprida i Widnes!

Kolla på filmen för att se mer!